Varietate de domenii si design personalizat

Producem o gama variata de rezervoare cu volume cuprinse intre 1000 litri si 100.000 litri monobloc! Putem executa rezervoare customizabile dupa o schita din partea beneficiarului !
Exista posibilitatea executarii de racorduri si conectiuni “in situ” “ – la fata locului, pentru a evita problemele care ar putea aparea la conectarea racordurilor existente cu cele ale echipamentelor – mai ales pe diametre de peste 350 mm !

Ne pliem dupa necesitatile clientilor nostri si putem realiza rezervoare si dupa schitele acestora. Executam rezervoare pentru o gama foarte variata de utilizari incepand de la rezervoare apa potabila, unde utilizam rasini alimentare, pana la rezervoare de stocare combustibili. Pentru mai multe detalii si oferte personalizate CERE O OFERTA!

Cere oferta

Rezervoare de lichide pentru : apa pluviala (pentru a capta apa de pe acoperis si a o refolosi)

Rezervoare de lichide pentru : apa evacuata din statia de epurare (contine foarte multi agenti de fertilizare a solului si este indicat utilizarea pentru irigarea spatiilor verzi)

Rezervoare de lichide pentru : retentia apei potabile (in cazul in care imobilul este racordat la o aductiune de apa individuala prin put forat)

Rezervoare de lichide pentru : spalatorii (pentru captarea apei uzate si reintroducerea ei in sistem dupa trecerea printr-un separator de hidrocarburi )

Rezervoare de lichide pentru : combustibili, pentru aproape orice tip de combustibil, fibra de sticla nu reactioneaza cu combustibili pe baza de petrol, iar pentru alt tip de combustibili se va consulta producatorul.

La alegerea amplasamentului rezervorului se vor evita, pe cat posibil, versantii cu pante abrupte, instabili sau care isi pot pierde stabilitatea prin lucrarile de excavatie si terenurile cu apa freatica la suprafata, macroporice, tasabile sau cu capacitate portanta redusa.

REZERVOR 1000 LITRI

2300LEI
  • Volum Util – 1000 litri
  • Volum Total – 1200 litri
  • Dimensiuni – Ø 1.2 m , L 1 m

REZERVOR 2000 LITRI

3200LEI
  • Volum Util – 2000 litri
  • Volum Total – 2300 litri
  • Dimensiuni – Ø 1.2 m , L 2 m

REZERVOR 3000 LITRI

4100LEI
  • Volum Util – 3000 litri
  • Volum Total – 3500 litri
  • Dimensiuni – Ø 1.6 m , L 1.8 m
Esti pe maini bune

Va raspundem la orice intrebare legata de sistemele noastre de epurare. In functie de locatia dumneavoastra, exista un consultant care va raspunde la intrebari telefonic si se va deplasa in cazul in care este necesar pentru a evalua corect circumstantele de montaj.

Cere oferta

Telefon

Adresa

Email