Fose Septice OMEGA - Statie de epurare Omega Air - Statie de epurare Omega SBR - Separator Grasimi - Separator Hidrocarburi - Rezervoare de lichide OMEGA

“Pentru orice problema exista o solutie si BioEpurare va va ajuta sa o gasiti!”

 

Suntem experti in proiectarea, producerea si montarea sistemelor de epurare pentru zonele lipsite de sisteme centralizate de canalizare. Cu o experienta viabila, promovata de ani de zile, si referinte pe o gama complexa de lucrari, continuam pe aceeasi structura formata din oameni ajunsi la un anumit nivel de profesionalism pentru a satisface marea majoritate a necesitatilor clientilor nostri.
Suntem tot timpul prezenti cu raspunsuri logice , la intrebarile clientilor nostri , bazate pe calcule si experiente anterioare care s-au dovedit a fi imperios necesare pentru a deveni lideri in piata de sisteme de epurare.

Care sunt avantajele unei fose septice Omega?

  • Predimensionarea foselor septice este conform normativelor europene.
    Toate sistemele se vidanjeaza la minim 2 ani in conditii normale de exploatare la varf de sarcina.
  • Sistemele de epurare oferite de noi au dubla ranforsare.
  • Produsele Gama Biotech Production SRL sunt usor de manipulat si transportat, inclusiv montajul acestora poate fi executat de maxim 2 persoane datorita materialelor din care sunt construite: poliesteri cu dubla ranforsare fibra de sticla
plastsistem_casca

La alegerea amplasamentului fosei septice se vor evita, pe cat posibil, versantii cu pante abrupte, instabili sau care isi pot pierde stabilitatea prin lucrarile de excavatie si terenurile cu apa freatica la suprafata, macroporice, tasabile sau cu capacitate portanta redusa.

Fosa-septica

– Recipient cilindric orizontal fabricat din poliesteri armati cu fibra de sticla, avind ca parti constituente:
– Kit-ul de montaj
– Sistemul de evacuare a apei

Apa uzata, evacuata prin racordul general, ajunge in primul compartiment al fosei unde are loc decantarea primara a grosierului (materia solida). In urma acesteia rezulta un strat de namol pe fundul bazinului unde se formeaza cultura de microorganisme.

Ce spun clientii BioEpurare ?

Guenter Weber

I-am gasit pe baietii astia pe google la o cautare simpla dupa fose ieftine, ce sa zic, am stabilit pretul, le-am platit si a 2 a zi, seara o aveam deja montata. Nu am cum sa nu fiu multumit, s-au miscat foarte rapid si au lucrat ca la carte.

Costel Dobre Ocupatie – TAROM
Katre Tattar

Nu credeam sa mai fie firme care sa nu incerce sa te incarce cu cate ceva la final, dar ce am stabilit de la inceput desi au mai fost cate ceva de cumparat la exterior , s-au tinut de cuvant si am fost extrem de multumita de ei. Daca ar fi mai multi ca ei, sa faca la calitate europeana , poate ar merge si Romania mai bine.

Calin Carmen Ocupatie – IT